
طرز تهیه قلیه میگو | قلیه میگو: طرز تهیه قلیه میگو بسیار جذاب و ساده بوده و براحتی میتوانید این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید.

مواد لازم قلیه میگو
- میگو – 500 گرم
- پیاز بزرگ – 1 عدد
- سیر خرد شده – یک بوته کامل
- آرد – 2 قاشق غذا خوری
- شنبلیله – 50 گرم
- گشنیز – 250 گرم
- رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذا خوری
- عصاره تمبر هندی – 1 پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه قلیه میگو
ابتدا باید میگوها را تمیز کنید و یا از میگوهای آماده شده و بسته بندی استفاده کنید. سپس میگوها را در مقداری نمک و آب جوش به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد آبکشی کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود. در این فاصله تمر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له کنید تا نرم شود و بعد آن را صاف کنید.سپس عصار تمر هندی را با آرد مخلوط کنید. گشنیز و جعفری را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند. پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید. در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه میکنیم تا بجوش بیاید.
ادویه ها را هم به همراه عصاره تمر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورش اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند .در 5 دقیقه آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگو آماده شود.اگر هم دوست داشتید به قلیه میگو رب هم میتوانید اضافه کنید. فقط دقت کنید میگو بیشتر از 5 دقیقه در خورش نجوشد چون سفت میشود.
نکات لازم قلیه میگو
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه است.
- قلیه میگو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.