طرز تهیه ذرت مکزیکی | ذرت مکزیکی

طرز تهیه ذرت مکزیکی | ذرت مکزیکی: طرز تهیه ذرت مکزیکی یکی از مواردی است که به راحتی می‌توانید در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. ذرت مکزیکی یکی از دسرهای محبوب ایرانیان است.

مواد لازم ذرت مکزیکی

  • ذرت شیرین – 500 گرم
  • قارچ – 250 گرم
  • پنیر پیتزا – 100 گرم
  • آویشن – 1 قاشق چایخوری
  • کره – 30 گرم
  • روغن مایع – 4 قاشق سوپ خوری
  • سس مایونز – 1.5 پیمانه
  • نمک – 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز – نصف قاشق چایخوری
  • پودر گلپر – 1 قاشق چایخوری
  • ادویه کاری – نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

برای درست کردن ذرت مکزیکی میتوانید از ذرت های شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.قارچ ها را هم خرد میکنیم و در یک قابلمه ای که 2/3 آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت به جوش آمد میریزیم و فقط در حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه میداریم و سریع داخل آبکش میریزیم و زیر آب سرد نگه میداریم. بعد از این مراحل، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای میریزیم تا داغ شود و بعد ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت میدهیم در حدی که طعم دار شوند. بعد قارچ‌های بلانچ شده را داخل آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن تفت میدهیم. نمک، فلفل و بقیه ادویه ها را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند. در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید. در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافه میکنیم و کاملا باهم ترکیب میکنیم و بعد از اینکه همه مواد مخلوط شد موقعی که بخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا رنده شده که همون پنیر موزارلای کشدار است را داخل آن میریزیم تا آب شود.ذرت مکزیکی آماده شده را میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات لازم ذرت مکزیکی

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
  • ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *