طرز تهیه خورشت بامیه | خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه | خورشت بامیه: طرز تهیه خورشت بامیه بسیار خوشمزه و لذیذ هست. خورشت بامیه رو در بیشتر استان‌ها تهیه می‌کنند. بامیه طبع سردی دارد و از همین جهت برای استفاده در فصل تابستان بسیار مناسب خواهد بود.

مواد لازم خورشت بامیه

  • بامیه – 200 گرم
  • گوشت – 400 گرم
  • پیاز سرخ شده – 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی – 2 عدد
  • گوجه فرنگی – 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نکوبیده – 1 قطعه
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت بامیه

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورشت، به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید تا خورشت زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند. در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

نکات لازم خورشت بامیه

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه است.
  • خورشت بامیه را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *