طرز تهیه خورشت بادمجان | خورشت بادمجان

طرز تهیه خورشت بادمجان | خورشت بادمجان: طرز تهیه خورشت بادمجان بسیار ساده بوده و یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. معمولا برای تهیه خورشت بادمجان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده می‌شود.

مواد لازم خورشت بادمجان

  • گوشت گوسفندی بدون استخوان – 750 گرم
  • بادمجان قلمی – 10 عدد
  • پیاز سرخ شده – 3 قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی متوسط – 4 عدد
  • غوره بدون دانه – نصف پیمانه
  • آبغوره – نصف پیمانه
  • رب گوجه فرنگی – نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه خورشت بادمجان

گوشتتان را تکه تکه کنید و آن را بشویید. گوشت‌ها را درون یک تابه بریزید و آن‌ها را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را به همراه ۳ ليوان آب و كمی فلفل داخل یک قابلمه بریزید وآن را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی بپزند. بادمجان‌ها را بشویید سپس پوست آن‌ها را بگیرید و روی آن‌ها یک شکاف کوچک ایجاد کنید و در یک کاسه آب نمک قرار دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آن‌ها را در آبکش قرار دهید تا آب بادمجان‌ها کشیده شود. بادمجان‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه بادمجان‌ها سرخ شدند، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

بعد از اینکه گوشت پخته شد، به مدت ده دقيقه بادمجان‌ها را كنار گوشت قرار دهید. آبغوره و نمک را نيز اضافه کنید. بعد از اینکه خورشتتان جا افتاد بادمجان‌ها را به همراه گوجه فرنگی‌های حلقه‌ای و سرخ شده تزیين کنید. اگر تمایل داشتید می‌توانيد به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *