طرز تهیه تاس کباب | تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب | تاس کباب: طرز تهیه تاس کباب که در دسته بندی خوراک گوشت و سبزیجات است، از غذاهای بسیار قدیمی بوده که طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه تاس کباب، گوشت مورد استفاده، گوسفندی و دنده باشد.

مواد لازم تاس کباب

  • گوشت گوسفندی – 1 کیلوگرم
  • سیب زمینی – 2 عدد
  • پیاز بزرگ – 2 عدد
  • به – 1 عدد
  • هویچ – 3 عدد
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه تاس کباب

برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید. سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید .بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود..اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب  به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد. این خوراک خوشمزه را میتوانید در کنار نان و سبزیجات میل کنید.

نکات لازم تاس کباب

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت است.
  • تاس کباب را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *