طرز تهیه شنیسل مرغ | شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ | شنیسل مرغ: طرز تهیه شنیسل مرغ بسیار ساده بوده و با کمی دقت و توجه می‌توانید غذای بسیار خوشمزه‌ای را برای اهل خانه به ارمغان بیاورید. شنیسل مرغ را باید با استفاده از سینه و یا مرغ درست نمایید تا بتوانید نهایت طعم خوشمزه را در وعده غذایی خود مهیا نمایید.

مواد لازم شنیسل مرغ

  • سینه مرغ – 1 عدد
  • آب پیاز – نصف پیمانه
  • آبلیمو – 3 قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران دم کشیده – 1 قاشق سوپ‌خوری
  • تخم مرغ – 2 عدد
  • آرد سوخاری – 1.5 پیمانه
  • پودر سیر – 1 قاشق چایخوری
  • ادویه کاری – 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

    طرز تهیه شنیسل مرغ

برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود. چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود.

با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید. بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود و اجازه میدهیم 30 دقیقه در آب پیاز، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد. در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم تا خوشرنگ تر شود.

مرغ‌های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می‌غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم. حرارت زیر تابه خیلی مهم است. اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شود. وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم. شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات لازم شنیسل مرغ

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه است.
  • شنیسل مرغ را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید. 
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *