طرز تهیه اسنک مرغ | اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ | اسنک مرغ: طرز تهیه اسنک مرغ بسیار جالب بوده و یکی از غذاهای پرطرفدار است. اسنک مرغ غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع می‌توان آن را سرو نمود.

مواد لازم اسنک مرغ

  • فیله مرغ – 8 عدد
  • فلفل دلمه – 2 عدد
  • پیاز – 1 عدد
  • قارچ – 400 گرم
  • نان تست – 12 عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه اسنک مرغ

برای شروع کار ابتدا فیله‌ها را نازک برش بزنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی خرد کنید و قارچ‌ها را حلقه‌ای ببرید. سپس پیاز ها را با رنده ی درشت  رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و  رنگ آن طلایی شود.

قارچ‌ها را  تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید. کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید. حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.

نکات لازم اسنک مرغ

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه است.
  • اسنک مرغ را می‌توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *