طرز تهیه بورانی اسفناج | بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج | بورانی اسفناج: طرز تهیه بورانی اسفناج که بعنوان یک پیش‌غذا استفاده می‌کنند، بسیار ساده و جذاب است. بورانی اسفناج را به شکل‌های مختلفی تهیه می‌کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده‌ای دارد و بسیار مقوی می‌شود.

مواد لازم بورانی اسفناج

  • اسفناج – 1 کیلوگرم
  • گردو خردشده – 4 قاشق غذاخوری
  • ماست – 500 گرم
  • سیر – 100 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه بورانی اسفناج

ابتدا اسفناج  و سیر را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه  به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.

بعد از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بر میداریم  تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات لازم بورانی اسفناج

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه است.
  • بورانی اسفناج را می‌توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *