طرز تهیه ماکارونی | ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی | ماکارونی: طرز تهیه ماکارونی یکی از گونه‌های پاستا می‌باشد که همانطور که می‌دانید اصالت آن متعلق به کشور ایتالیاست. ماکارونی از محبوبیت بالایی در میان مردن جهان برخوردار است و به همین دلیل یکی از پرمصرف‌ترین غذاها در کل دنیاست.

مواد لازم ماکارونی

  • پیاز – 1 عدد
  • قارچ – 4 عدد
  • ماکارونی – 400 گرم
  • سیب زمینی – 2 عدد
  • فلفل دلمه‌ای – 1 عدد
  • نخود فرنگی – 100 گرم
  • گوشت چرخکرده – 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی – 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی

ابتدا فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و خرد می‌کنیم و در بشقابی می‌ریزیم؛ سپس قارچ‌ها را با یک دستمال نمدار تمیز می‌کنیم و سریع آبکش می‌کنیم و ورقه ورقه خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز را پوست گرفته و آبکش نموده و روی تخته نگینی خرد می‌کنیم و در تابه‌ای مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت اجازه می‌دهیم تا داغ شود و پیازها را در روغن تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس گوشت چرخکرده را به پیاز می‌افزاییم و تفت می‌دهیم.

کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و صبر می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را همراه با ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت مغز پخت شود و سس غلیظی داشته باشیم. زمانی که آب سس کاملا تبخیر شد زیر شعله را خاموش می کنیم و در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک و روغن مایع و نخود فرنگی به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید.

تا جوش آمدن آب برای ته دیگ ماکارانی هیچ چیز بهتر از سیب زمینی نیست. پس متناسب با کف قابلمه سیب زمینی بر می داریم و پوست می گیریم و میشوییم و ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم. آب که بجوش امد ماکارانی ها را از وسط نصف می کنیم و داخل آبجوش می ریزیم. طبق زمانی که روی جلد ماکارانی نوشته شده است می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.ولی اگر می خواهید همیشه ماکارانی زیبایی داشته باشید بهترین راه این است که زمانی که مشاهده کردید که ماکارانی ها کمی نرم شده اند و از شکل اولیه خود کاملا درآمده‌اند، نصف یک ماکارونی را از آب خارج کنید و زیر دندان امتحان کنید اگر وسط آن سفت بود ولی اطرافش نرم بهترین زمان برای آبکش کردن ماکارونی ها است. ماکارانی را در آبکشی می ریزیم.

کمی آب سرد روی آن ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داخل آن خشک شود و کف آن روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را در آن می چینیم و مقداری از ماکارانی را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد کمی از سس را روی ماکارانی می ریزیم. چند عدد از قارچ ها را می ریزیم و مجددا لایه به لایه ماکارانی و سس و قارچ می ریزیم تا لایه آخر که ماکارانی باشد و موادمان تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا بخار در قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم و تامل می کنیم تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد ماکارانی دم کشیده و آماده شده است. پس از آماده شدن ماکارونی در صورت تمایل به ان کمی روغن می دهیم سپس ماکارانی را در دیس می کشیم و سیب زمینی ها را روی آن می چینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *