طرز تهیه رولت مرغ | رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ | رولت مرغ: طرز تهیه رولت مرغ بسیار ساده بوده و مناسب مهمانی‌ها و مجالس خانگی شما می‌باشد که در این مطلب برای شما طرز تهیه “رولت مرغ” بدون فر را در نظر گرفته‌ایم.

مواد لازم رولت مرغ

  • سینه مرغ – 1 عدد
  • پیاز بزرگ رنده شده – 1 عدد
  • روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری
  • هویچ – 2 عدد
  • سبزی خردشده – 6 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو – 5 لیوان
  • آب گوجه فرنگی – 2 لیوان
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین و زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه رولت مرغ

ابتدا سینه مرغ را با کارد از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون اینکه آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط با کارد باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود. مخلوطی از نمک، فلفل‌ها، زردچوبه ، روغن زیتون ، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار پز کنید.

بعد از اینکه گوشت ها آماده شدند آنها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون  پوشیدن شده باشد .بعد با گوشت کوب روی آن را بکوبید تا نازکتر و پهن تر شود.سپس از نایلکس بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید. لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود میتوانید با نخ تمیز ی آن را ببندید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *