طرز تهیه ته چین مرغ | ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ | ته چین مرغ: طرز تهیه ته چین مرغ یکی از لذتبخش‌ترین غذاهای ترکیبی با مرغ است که مطابق با ذائقه بسیاری از ایرانیان است. لذا روش تهیه ته چین مرغ را در این پست با هم دنبال می‌کنیم.

مواد لازم ته چین مرغ

  • سینه مرغ – 1 کیلوگرم
  • پیاز متوسط – 1 عدد
  • برنج – 1 کیلوگرم
  • ماست کیسه‌ای ترش – 850 گرم
  • زرده تخم مرغ – 7 عدد
  • زعفران سائیده شده – 1 قاشق چایخوری
  • کره – 100 گرم
  • روغن مایع – 1/2 پیمانه
  • زرشک – 100 گرم
  • شکر – 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک به میزان لازم
  • خلال پسته به میزان لازم

    طرز تهیه ته چین مرغ

برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب، نمک و پیاز می‌پزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و 1/4 پیمانه آب مرغ باقی بماند. آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه‌های یک اندازه برش میزنیم . برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم .بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج به خاطر گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، زعفران ، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود.

یک ربع قبل از قرار دادن ته چین فر را با حرارت 180 در جه سانتی گراد روشن کنید. نیمی از مواد ته چین را داخل قالبی که کاملا چرب شده میریزیم و با پشت قاشق برنج ها را تخت میکنیم و بعد مرغ ها را روی برنج میچینیم و اگر کمی مرغ ها را با فاصله بچینیم از بیرون قالب دیده نمیشود و زیباتر نشان داده خواهد شد . مابقی مواد برنج را روی تکه های مرغ ها ریخته و با پشت قاشق آن را منسجم میکنیم تا شکل بگیرد و در آخر مابقی کره آب شده را روی برنج میریزیم و روی قالب را فویل میکشیم و در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت ، بستگی به حرارت فر دارد.قرار میدهیم.

بهترین حالت پخت این غذا این است که در قالب های پیرکس پخته شود تا اینکه دورو اطراف برنج پخته شد بتوانید در داخل فر ببینید.بعد از اینکه ته چین پخت منتظر شوید 1 الی 2 دقیقه از حرارت بیفتد و بعد آن را برگردانید. زرشک راهم میشویم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود و با کمی روغن مایع و شکر تفت میدهیم و به همراه خلال پسته روی ته چین را تزیین میکنیم.

نکات لازم ته چین مرغ

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه است.
  • ته چین مرغ را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *