طرز تهیه سمبوسه | سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه | سمبوسه: طرز تهیه سمبوسه که یکی از غذاهای جذاب و خوشمزه است، می‌تواند یک غذای عالی با کمترین زمان ممکن پخت برای یک وعده غذایی مناسب شما باشد. لذا نحوه تهیه چنین غذای خوشمزه‌ای را به شما خواهیم گفت.

مواد لازم سمبوسه

  • سیب زمینی متوسط – 3 عدد
  • پیاز متوسط – 2 عدد
  • پیازچه جوان – 5 ساقه
  • گشنیز ساطورشده – 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطورشده – 2 قاشق غذاخوری
  • نان لواش – 4 ورق
  • روغن – 250 میلی‌لیتر
  • زردچوبه – 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • گوشت چرخ‌کرده

    طرز تهیه سمبوسه

برای درست کردن سمبوسه می توانید سیب زمینی ها را پوست بکنید نگینی کنید و بعد آپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید . سیب زمینی ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن میذاریم .دلیل اینکه به آن نمک و روغن اضافه میکنیم اینه که در خلال پخت اگر سیب زمینی شکاف یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد سیب زمینی مزه دار شده باشد و مزه آب به خودش نگیرد.

در فاصله ای که سیب زمینی ها آب پز میشوند، پیازها را خرد میکنیم و در ظرف مورد نظر سرخ میکنیم ولی خیلی خشکش نمیکنیم و در آخر تفت هم کمی زرد چوبه به آن اضافه میکنیم تا پیازمون خوش رنگ و طلایی بشه .بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت و سرد شد آن را با رنده ی درشت یا به شکل نگینی خرد می کنیم و مواد سمبوسه را که شامل سیب زمینی ، پیاز و همچنین سیزی های معطر است را به همراه کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه با هم ترکیب میکنیم البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشیدکه مواد شور نشود.

وقتی موادمان آماه شد باید نان های لواشمان را برش بزنیم اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان هارا به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش میزنیم. حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بر می داریم و یک سمت نان قرارمی دهیم و به حالت مثلثی نان را می پیچونیم این مثلت چند جرخ میخورد تا تمام اطلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود یه خورده مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکنه.

بعد از پیچاندن سمبوسه ها آنها را در روغنی که حدودا نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنیم. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شدن داخل روغن قرار دهید. وقتی سمبوسه ها سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.

نکات لازم سمبوسه

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است.
  • سمبوسه را می‌توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *