طرز تهیه پیتزا مخلوط | پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط | پیتزا مخلوط: طرز تهیه پیتزا مخلوط لذت درست کردن یک پیتزای خوشمزه در آشپزخانه منزل را به می‌آموزد. یک پیتزای مخلوط خوشمزه و دلچسب تقدیم به کدبانوهای ایرانی می‌شود. لذا به دستورالعملی که در ادامه خواهد آمد، حتما توجه نمایید.

مواد لازم خمیر پیتزا

  • تخم مرغ – 2 عدد
  • شیر – 1 پیمانه
  • بکینگ پودر – 1 قاشق مرباخوری
  • آرد به مقدار لازم
  • روغن مایع – 1/4 پیمانه
  • نمک به مقدار لازم

مواد لازم پیتزا مخلوط

  • پنیر پیتزا
  • گوشت چرخکرده – 150 گرم
  • پیاز خرد شده – 1 عدد
  • قارچ – 2 تا 3 عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده – 2 قاشق سوچ خوری
  • گوجه فرنگی فیله شده – 1 قاشق مرباخوری
  • سس گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
  • ذرت و زیتون – جهت تزیین

طرز تهیه پیتزا مخلوط

 

برای شروع کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه میکنم به همراه روغن مایع و یه کوچلو نمک و خوب هم میزنیم. بعد بکینگ پودر و آرد را کم کم  اضافه میکنیم و با دست همه مواد را کامل هم میزنیم. خمیر آماده شده با به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم استراحت میدهیم تا پف کند و حجمش زیاد تر شود.

بعد از اینکه خمیر آماده شد.ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب میکنیم .و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز میکنیم و در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و در فر از قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ساطوری شده و کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد آویشن، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مواد را با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.

روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز سس کچاپ را می ریزیم و کاملا سطح خمیر را با اون پوشش میدهیم و بعد تمام مواد را به ترتیب رو خمیر میریزیم و در آخر با پنیر پیتزا رو کار را پوشش میدهیم و برای زیبایی و تزیین پیتزا کمی زیتون و ذرت را روی پنیر پیتزا می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رنگ پنیر هم طلایی شود.

نکات لازم پیتزا مخلوط

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه است.
  • پیتزا مخلوط را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *