طرز تهیه پنکیک ذرت | پنکیک ذرت

طرز تهیه پنکیک ذرت | پنکیک ذرت: طرز تهیه پنکیک ذرت بسیار جذاب و ساده بوده که با کمی دقت و تمرکز می‌توانید برای یک وعده غذایی خوشمزه در منزل، از عزیزانتان پذیرایی نمایید. لذا ما در اینجا قصد داریم تا بصورت کامل نحوه تهیه پنکیک ذرت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم پنکیک ذرت

  • آرد سفید – 1 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ – 1 عدد
  • شیر – 2/3 پیمانه
  • کنسرو ذرت 200 گرمی – 1 عدد
  • نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
  • چاتنی گوجه فرنگی

طرز تهیه پنکیک ذرت

آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود. پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.

نکات لازم پنکیک ذرت

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه است.
  • پنکیک ذرت را می‌توانید در وعده میان وعده – پیش غذا سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *