طرز تهیه خورشت کرفس | خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس | خورشت کرفس: طرز تهیه خورشت کرفس بسیار جذاب و مفید بوده که می‌توانید به عنوان یک غذای سالم از آن بهره‌مند شوید. خورشت کرفس یکی از خورشت‌های اصیل و محبوب ایرانی است. لذا شما را در این پست، با طرز تهیه آن آشنا می‌کنیم.

مواد لازم خورشت کرفس

  • گوشت خورشتی – 400 گرم
  • ساقه کرفس خردشده بزرگ – 1 عدد
  • پیاز نگینی خردشده بزرگ – 1 عدد
  • نعناع و جعفری – 400 گرم
  • آبغوره – نصف لیوان
  • زردچوبه – 1 قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب – 2 لیتر

    طرز تهیه خورشت کرفس

برای درست کردن خورشت کرفس، ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و منتظر می‌مانیم تا گرم شود؛ سپس پیازهای نگینی خرد شده را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شوند و بعد گوشت را داخل آن می‌ریزیم تا گوشت و پیاز کنار هم مزه‌دار شوند. وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، داخل آن را زردچوبه می‌زنیم تا عطر و طعم گوشت را چند برابر کند و کمی آن را تفت می‌دهیم.

بعد از این مراحل سبزی خورشت را که شامل نعناع و جعفری است اضافه می‌کنیم و به همراه گوشت و پیاز سرخ می‌کنیم. تا رنگ سبزی به سیاهی برود ولی نسوزد. در انتهای تفت سبزی‌ها کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک به آن بدهید. ولی اگر گوشت شما دیرپز بود حتما کرفس را جداگانه در ظرف دیگری تفت دهید تا هنگام پختن زیاد گوشت کرفس ها لح نشوند و حالت اولیه خود را از دست ندهند.

بعد از تفت کرفس‌ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد. دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود.

در مورد سبزی خورشت هم میتوانید از تره ،بجای نعناع استفاده کنید چون این ترکیب سبزی هم باعث خوشمزگی خورشت کرفس میشوند. ادویه اصلی این غذا زرد چوبه است و هرگز نباید حذف شود.

نکات لازم خورشت کرفس

  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت است.
  • خورشت کرفس را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *