طرز تهیه میرزا قاسمی | میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی | میرزا قاسمی: طرز تهیه میرزا قاسمی که یکی از پرطرفدارترین غذاهای شمال ایران، علی‌الخصوص گیلان می‌باشد، در سراسر ایران محبوبیت خاصی دارد. لذا برای تهیه میرزا قاسمی باید مواردی را رعایت نمایید که به آن خواهیم پرداخت.

مواد لازم میرزا قاسمی

  • بادمجان متوسط – 5 عدد
  • گوجه فرنگی – 2 عدد
  • سیر – 1 بوته
  • تخم مرغ – 3 عدد
  • روغن، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی

در ابتدا بادمجان‌ها را کباب می‌کنیم (شما می‌توانید بادمجان‌ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید). سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم؛ پس از آن بادمجان‌ها را ساطوری می‌نماییم. حال نوبت به گوجه‌ها می‌رسد؛ گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می‌گیریم و سپس خرد می‌کنیم. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان‌ها و گوجه‌های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد، ادامه می‌دهیم. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می‌دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ‌ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می‌زنیم تا بسته شده و سرخ شود. بعد بادمجان‌ها و تخم مرغ‌ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می‌کنیم. میرزا قاسمی ما آماده شده و می‌توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

نکات لازم میرزا قاسمی

  • میرزا قاسمی جزو غذای محلی – گیلانی است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه است.
  • میرزا قاسمی را می‌توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا سرو کنید. 
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *