طرز تهیه کیک زبرا | کیک زبرا

طرز تهیه کیک زبرا | کیک زبرا: طرز تهیه کیک زبرا برای علاقه‌مندان به این نوع کیک می‌تواند جالب و آموزنده باشد. کیک زبرا یکی از پرطرفدارترین کیک‌ها برای پخت خانگی می‌باشد. لذا به دستورالعملی که برای شما ارائه می‌گردد، به دقت عمل نمایید.

مواد لازم کیک زبرا

  • آرد سفید قنادی – 2 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • شکر – 1.25 لیوان
  • تخم مرغ – 3 عدد
  • آب یا شیر یا گلاب – 1/4 لیوان
  • پودر کاکائو – 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن – 1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک زبرا

  1. تخم مرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کشدار و حجیم بشه. سپس روغن و گلاب رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (بسته به ذائقه خودتون آب یا گلاب یا شیر اضافه کنید. با گلاب خیلی معطر و خوشبو میشه.)

  2. دو لیوان آرد و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط میکنیم. سپس مواد را نصف میکنیم. به نصف مواد دو قاشق آرد و به نصف دیگر دو قاشق پودر کاکائو میزنیم.

  3. قالب مورد نظر را چرب میکنیم. از دو تا ملاقه یکسان برای ریختن مواد داخل قالب استفاده میکنیم. 

  4. به نوبت مواد رو روی هم بریزید. مثلا اول یه ملاقه مواد ساده وسط قالب بریزید و یه ملاقه مواد کاکائویی وسط مواد ساده، اینجوری تا آخر بریزید. مواد خودش پهن میشه و آخر با خلال دندان روش رو‌ تزیین کنید. (توجه کنید که غلظت مواد ساده و کاکائویی باید یکسان باشه در غیر این صورت مواد با هم مخلوط میشه.)

    قالب را در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت. سپس با خلال دندان چک کنید که پخته شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *