طرز تهیه سیر ترشی | سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی | سیر ترشی: طرز تهیه سیر ترشی یکی از جذابترین و ساده‌ترین آموزش‌ها جهت تولید سیر ترشی خانگی و کاملا ارگانیک می‌باشد. با این آموزش شما می‌توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید.

مواد لازم سیر ترشی

  • سیر خشک
  • سرکه سیب ارگانیک
  • نمک

طرز تهیه سیر ترشی

برای درست کردن ترشی سیر خانگی و سالم، ابتدا پوست‌های روی سیرها را جدا می‌کنیم به طوری که حبه‌های آن از هم جدا نشود؛ قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیرهایی که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید. سیرها را در داخل شیشه‌ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرف‌تان باقی نماند. کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه می‌کنیم تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد، سرکه می‌ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آن را در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آن را محکم ببندید. زودترین زمانی که می‌توانید ترشی سیر خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است. زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که می‌توان بعد از 3 یا 4 سال هم آن را خورد.

ترشی سیر بعد از گذشت سال‌ها پوستش به راحتی کنده شده و نرم می‌شود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.

نکات لازم سیر ترشی

  • سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست می‌شود.
  • شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چراکه بالزامیک هم از نظز اقتصادی گران می باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *