طرز تهیه لازانیا گوشت | لازانیا گوشت

طرز تهیه لازانیا گوشت | لازانیا گوشت: طرز تهیه لازانیا گوشت بسیار خوشمزه و جذاب بوده و لازانیا گوشت ممکنه یکم خوردنش برای مهمانی‌ها سخت باشه، ولی به طور کلی غذای شیکی برای مهمانی دادن است.

مواد لازم لازانیا گوشت

  • گوشت چرخکرده – 500 گرم
  • پیاز متوسط – 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی – 5 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه – 2 عدد
  • سس بشامل به مقدار لازم
  • لازانیا – 1 بسته
  • پنیر موزارلا – 500 گرم
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه لازانیا گوشت

پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدیم. اونقدری که سبک و طلایی شه. گوشت رو به پیازها اضافه میکنیم و مجددا با حرارت خیلی ملایم تفت میدیم. رب رو در ظرفی جدا گانه در کمی روغن تفت میدیم و به گوشت اضافه میکنیم. من فلفل دلمه رو معمولا با پیاز تفت میدم ولی اینجا فراموش کردم و به همراه رب تفتش دادم و با ادویه ها به مواد اضافه کردم. 

ظرفی رو که اندازه مناسبی داره و طاقت دمای فر رو هم داشته باشه انتخاب کنید. کف و دیواره هاش رو کاملا چرب میکنیم. ابتدا یک لایه لازانیا رو میچینیم و روش کمی پنیر میریزیم و بعد مواد گوشتی رو اضافه میکنیم. روی مواد گوشت سس بشامل رو پخش میکنیم و باز کمی پنیر روی سس میریزیم و لایه ی بعدی لازانیا رو میچینیم. کف ظرف رو جرب میکنیم و یک لایه برگ لازانیا رو میچینیم و کمی پنیر موزارلا میریزیم و روش مواد رو میریزیم. پنیرها رو روی مواد میریزیم. سپس سس بشامل رو هم روش میریزیم و باز کمی پنیر به آن اضافه میکنیم. لایه بعدی رو قرار میدیم. مراحل رو اونقدر ادامه میدیم که ظرف پر شه.

روی لایه آخر لازانیا مواد گوشتی رو کامل پخش میکنیم و روش رو با پنیرها میپوشونیم. مواد گوشتی رو به مقدار کافی روی لازانیا ها رو بپوشونید که بعد از پخت گوشه ها خشک نشه. بعد هم میذاریم توی فر با دمای ۲۰۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه بپزه. البته فرها باهم متفاوتن و ممکنه در فر شما دمای کمتر و بیشتر طول بکشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *