طرز تهیه کباب چنجه | کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه | کباب چنجه: طرز تهیه کباب چنجه که یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است بسیار جالب و جذاب بوده که به راحتی می‌توانید طبق دستورالعملی که به شما آموزش داده می‌شود، تهیه بفرمایید.

مواد لازم کباب چنجه

  • فیله یا ران گوسفند (مقداری دنبه) – 1 کیلوگرم
  • روغن زیتون – 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز – 2 عدد
  • لیمو ترش – 3 عدد
  • ماست به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب چنجه

ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر 2 سانتیمتر تکه تکه کنید تا هنگام برای کباب کردن در یک زمان پخته شوند. پیازها را هم با رنده ریز، رنده کنید و به همراه آبلیمو ترش تازه، فلفل و روغن زیتون داخل ماست بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس گوشت را در این سس پیاز و ماست بخوابانید. در ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت کند و ترد و مزه دار شود.
بعد از اینکه گوشت ها نرم و آماده سیخ کشیدن شدند آنها را از سس در بیاورید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و با پشت کارد کمی روی آن را بکوبید و بعد به ترتیب آنها را سیخ بزنید. در لابلای تکه‌های گوشت میتوانید چند تکه دنبه و فلفل دلمه ای مربعی خرد شده برای طعم بهتر قرار دهید.همچنین وجود دنبه لابه لای گوشت ها باعث میشود کباب نسوزد. سیخ‌های کباب را روی حرارت ملایم  قرار دهید تا کباب ها خشک نشوند. سیخ ها را حین کباب درست شدن چند بار بچرخانید و قبل از اینکه گوشت ها خشک شوند از روی آتش بردارید.

نکات لازم کباب چنجه

  • زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است.
  • اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب کنید، اواسط کباب کردن، مخلوط کره آب شده و محلول زغفران را به وسیله برس و قلم مو روی کباب‌ها بکشید.
  • می‌توانید محلول زعفران را حذف کرده و فقط از ادویه‌های مورد نظر استفاده نمایید. همینطور می‌توانید سبزیجات معطر تازه خرد شده را نیز به مایه مرینت اضافه کنید.
  • کباب چنجه را می‌توانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *