طرز تهیه باقالی پلو با مرغ | باقالی پلو با مرغ: باقالی پلو با مرغ یک غذای خوشمزه برای تهیه در منزل بوده که با کمی دقت میتوانید آن را درست کنید. باقالی پلو با مرغ میتواند برای یک وعده مجلسی که برای شما بسیار اهمیت دارد طبخ نمایید و از طعم فوقالعاده این غذا لذت ببرید.

مواد لازم باقالی پلو با مرغ
- برنج – 3 پیمانه
- باقالی تازه یا فریزشده – 2 پیمانه
- شوید تازه یا خشک شده – 2 پیمانه
- زعفران سائیدهشده – 1 قاشق چایخوری
- روغن – 2 قاشق غذاخوری
- آب – 3 لیتر
- مرغ – 500 گرم
- سیر – 3 حبه
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ
مرحله اول: شستن برنج و خیساندن آن
برنج را بشویید و با آب و نمک چند ساعت خیس کنید.
مرحله دوم: از شستن تا سرخ کردن مرغها
تکههای مرغ را میشورید و سپس در روغن داغ سرخ میکنید. بعد از اینکه تکههای مرغ را سرخ کردید و سطح آن طلایی رنگ شد به آن پیاز و سیر خرد شده، نمک، نصف قاشق چایخوری زعفران و یک لیوان آب اضافه میکنید تا به مدت 2 ساعت بر روی حرارت کم بپزد.
مرحله سوم: جوشیدن برنج و باقلا
در مرحله بعد در یک قابلمه 2 لیتر آب را به جوش آورید .سپس برنج را که آب آن را خالی کردید ،به قابلمه آب جوش اضافه کنید.موقعه اضافه کردن برنج ها آب از دمای جوش می افتد که باید صبر کنید تا دوباره بجوشد و وقتی به جوش آمد باقالا ها را اضافه کنید و اجازه دهید برنج به همراه باقلا به مدت 5 الی 6 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم: آبکش کردن برنج
بعد از اینکه مغز برنج پخت آن را آبکش کنید . نیازی نیست باقلاها را تست کنید.
مرحله پنجم: انداختن ته دیگ
در کف قابلمهای که میخواهیم باقالی پلو را در آن دم کنیم کمی روغن و زعفران دم کره بریزید و با ته دیگی که در نظر دارید کف قابلمه را بپوشانید. سپس یک لایه از مخلوط برنج و باقلا و یک لایه از شوید دورن قابلمه بریزید تا همه مخلوط برنج تمام شود. روی در قابلمه دم کنی مناسبی بگذارید و برنج را روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بخار کند.
مرحله ششم: اجازه دادن برای پختن برنج در زمان مناسب
بعد شعله را کم کنید و بگذارید به مدت 40 تا 45 دقیقه برنج دم بکشد. اگر برنج خشک بود میتوانید کمی کره داغ کنید و روی آن بریزید. برای تزیین روی برنج هم میتوانید مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی برنج بکشید.و در کنار مرغ پخته شده میل کنید.