طرز تهیه زرشک پلو با مرغ | زرشک پلو با مرغ: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ که یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است، طرفداران خاص خودش را داشته و با اقبال زیادی برخوردار است. زرشک پلو با مرغ چنان محبوبیتی در میان مردم ایران دارد که در اکثر میهمانی های رسمی می توان آن را بر روی سفره مشاهده نمود و از رنگ و لعاب این غذا لذت برد.

مواد لازم زرشک پلو با مرغ
- برنج – 4 پیمانه
- مرغ – 4 تکه
- پیاز خردشده نگینی – 1 عدد
- زردچوبه – 1 قاشق مرباخوری
- نمک – 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده غلیظ – 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو – 1 قاشق غذاخوری
- گلاب – 1 قاشق غذاخوری
- زرشک – 1 پیمانه
- شکر – 2 قاشق غذاخوری
- خلال پسته – 100 گرم
- کره – 50 گرم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود. پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود. البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد. زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.
در این بخش که دیگر مرغ پخته است با یک تست کردن که از پختگی آن اطمینان حاصل کردیم برای آنکه مرغ را خوش طعم تر کنیم. در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم.
نکات لازم زرشک پلو با مرغ
- زمان آمادهسازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه است.
- زرشک پلو با مرغ را میتوانید در وعده نهار – شام سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب است.